Firmy: Akademie léčivé výživy

Je to už pár let, co mi kamarád z Austrálie poslal DVD-čko s přednáškou Dona Tolmana (viz video níže). Bylo to tenkrát jako zjevení, neboť ten chlapík vyprávěl – velmi poutavě – o tom, jak se léčit jídlem. Ano jídlem. Bez prášků, bez doktorů. Fascinovaně jsem zíral, když vysvětloval, co dokáže vlašský ořech, mrkev nebo brokolice. Když jsem pak přes Slušnou firmu potkal Akademii léčivé výživy (viz video v úvodu), nadchnul jsem se, že je možné toto téma studovat i u nás.

A tak vám chci o Akademii – pokud je náhodou ještě neznáte – říct. Mimochodem 16.9. zahajují další ročník jejich studijního programu. Pokud vás to, co dělají, nadchne, řekněte o nich ostatním, neboť každý člověk, který si dokáže udržet zdraví bez farmaceutického komplexu, se počítá. Díky.

P.S.: Stejně jako minule – prosba na závěr – Změňme to, jak se u nás podniká – od jednostranné, bezohledné soutěže o to, kdo vydělá nejvíc, k podnikání, které přispívá k lepšímu světu pro většinu. Změna chování začíná změnou myšlení. Každý blog se počítá. Máte-li text, které by mohl k této změně přispět nebo pořádáte-li nějakou sešlost s touto tématikou, napište nám na zuzka@slusnafirma.cz.

P.S.2: Pokud si chcete přečíst i něco jiného, co píšu, zde jsou blogy do kterých přispívám: o nové práci a dobrém životě, o sousedské pospoplitosti a o dětech a vzdělávání, případně fejsbuk.

FacebookLinkedInEmail