Kurz vaření – Veganské pokrmy etnických kuchyní světa

14.2.2018 - 6.6.2018
Akademický klub ALV, Údolní 212/1, Praha 4

Pojďte se nechat inspirovat barvami světových kuchyní, kde mají rostlinné zdroje své výsadní postavení a svá pevná místa v tradičních recepturách, které sytí a vyživují lidi na celém světě po tisíciletí.

  • 14.2.2018 - 6.6.2018
  • Akademický klub ALV, Údolní 212/1, Praha 4
  • 17:00 - 21:00
  • 1500 - 7000 Kč
Zpět na přehled setkání

Pro koho je kurz vhodný

Ať už jste začínající či pokročilí vegani a vegetariáni nebo zkrátka hledáte inspiraci a chcete nahlédnout do tajemství přípravy všech těch neznámých jídel a surovin etnických kuchyní světa, jste vítáni.

Obsah kurzu

Pět tematických večerů, na kterých se prakticky i teoreticky seznámíme s těmito kuchyněmi:
  • 14. 2. 2018   Kuchyně Blízkého východu a zemí úrodného půlměsíce
  • 14. 3. 2018   Kuchyně Indického subkontinentu a přilehlých ostrovů
  • 11. 4. 2018   Kuchyně Thajska a jihovýchodní Asie
  • 9. 5. 2018    Kuchyně Číny a Japonských ostrovů
  • 6. 6. 2018    Kuchyně Mexika a Latinské Ameriky

Obsahem každého večera bude příprava večeře o čtyřech chodech.

A prosím přijďte opravdu hladoví! Budu se na Vás těšit! Honza Tomeček, osobní kuchař ALV

Cena celého cyklu 5 kurzů: 7 000 Kč
Cena jednoho kurzu: 1 500 Kč

Více informací zde

Vyplňte jenom jestli kupujete na firmu.

Vyplňte jenom jestli kupujete na firmu.

Nebude zveřejněno na stránkách, potřebujeme pro případnou komunikaci s Vámi.

newsletter

Buďte první, komu od nás cca jednou měsíčně přistanou do schránky zprávy a další informace.

Vaše e-mailová adresa zůstává pouze u nás.

Kontakt

E-mail:

lenka@slusnafirma.cz

 

Doručovací adresa:

Boženy Jandlové 3, Praha 4 – Komořany, 140 00

 

Fakturační údaje:

Tomáš Hajzler Boženy Jandlové 3, Praha 4 – Komořany, 140 00
IČ: 61026280 | DIČ: CZ7105263704

 

Bankovní spojení:

FIO banka, a. s. 2500405273/2010

Napište nám

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Zůstaňme v kontaktu

Chcete-li od nás 1x za 4 - 8 týdnů zprávu o tom, na čem pracujeme, nechte na sebe kontakt. Díky!