Slušná firma jako Pravý domácí seriál

Ahoj přátelé, v tomto blogu vám chci představit výkop seriálu na téma prospěšného, ohleduplného seriálu, který odstartoval s březnovým číslem Pravého domácího časopisu. Začali jsme rozhovorem, který si přečtěte tak, že se prokliknete na Slideshare.
Smyslem seriálu je říct lidem, že podnikat je možné i slušně, co to znamená a jak jednotlivé firmy a další organizace fungují.
Každý měsíc se tak můžete na stránkách Pravého domácího časopisu (který je též členem našeho spolku – zde) těšit na příběh nějaké firmy či tématu.
P.S.: Vyslali jsme do světa náš společný manifest. Mrkněte, kolik lidí ho už podepsalo. Takto jsme si definovali jeho smysl: Člověk je tvor vizuální (ne čichový, sluchový nebo hmatový). Orientuje se primárně podle zraku. A proto potřebuje vizi. Tu jsme popsali. V situaci hrozící klimatické katastrofy, globální války a sílícího populismu, považujeme vizi sdílené budoucnosti za mimořádně důležitou. Každý z nás může (a měl by) začít u sebe. Na některá témata jsme však sami krátcí. Smyslem toho manifestu je proto kromě individuální inspirace především apel na politiku a média. O to budeme usilovat. Naším cílem je přispět k diskuzi o budoucnosti, v které bude místo i pro naše děti.
P.S.2: A 21. 3. startuje První exkurze do budoucnosti: 21.3.’18 Demystifikace matrixu. Všechna jarní setkání jsou zde:
Demystifikace matrixu 21.3.’18
Marketing bez manipulace 26.4.’18
Svoboda v práci 24.5.’18
Kmeny 19.6.’18
FacebookLinkedInEmail