Koncem léta jsme byli navštívit kamarády na jižním Slovensku Jeden den jsme jeli na výlet do maďarské Ostřihomi, a že zajdeme do kavárny Já kamarádovi kladl na…
Navštívit BEZ v Písku byla čirá radost Dostal jsem se tam v rámci zero waste sousedského festivalu Funguje tam nádherná komunita BEZ - obchod váženým zbožím -…
Naše společenství vzniklo koncem roku 2016 s cílem vyhledávat, propojovat a podporovat organizace, které v Česku existují, aby vyřešily nějaký problém Smyslem…
Dnes jsme, v rámci projektu Zpátky k jídlu, uveřejnili rozhovor s Terezou Kulhánkovou, spolu-zakladatelkou tišnovského spolku Hojnost Připomnělo mi to Thoughtful…
V dnešním blogu chci informovat o tom, jak si stojíme s projektem Zpátky k jídlu, což letos je to, čemu se spolkem Slušná firma věnujeme nejvíc energie Abych…
Přátelé, dneškem se pouštíme do něčeho, co jsme se Slušnou firmou ještě nikdy nezkusili: Seriál A hned dva První se jmenuje "Zpátky k jídlu" a druhý "Byznys…
Martin Hutař patří k těm vzácným a důležitým lidem, kteří i v dobách, kdy se pole stalo továrnou a jídlo se vyrábí (místo toho, aby se pěstovalo, chovalo,…
Článek je převzatý z magazínu Radost, který vydává Sonnentor Provází život na zemi a člověk by bez ní na této planetě nemohl existovat Vzácná nebo obyčejná,…
Včera jsme spustili registraci na konferenci ZPÁTKY K JÍDLU: Revoluce začíná od základů, kterou pořádáme 89'21 v prostorách Zemědělského muzea v Praze V tomto…
Ve zprávě IPPC z října 2018 stálo, že máme maximálně možná posledních deset let na odvrácení nevratných klimatických změn (tj do 2030) Minulý prosinec v Madridu…